8 Temmuz 2021 Perşembe 15:29

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir Havzada kuruyemişçi esnaflarından İkram Kuruyemiş Kevser Cami, Belediye Sokak üzerinde bulunan iş yerinin açılışına katıldı.

Havza Belediye Başkanı Özdemir İşyeri Açılışına Katıldı

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir Havza’da kuruyemişçi esnaflarından İkram Kuruyemiş Kevser Cami, Belediye Sokak üzerinde bulunan iş yerinin açılışına katıldı.

Bir süredir kapalı olan iş yeri modernize ve yeni konsepte göre hazırlayarak yeniden açıldı.

İşyeri Havza Müftüsü Mehmet Nurlu tarafından okunan duanın ardından Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, AK Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan, Havza Müftüsü Mehmet Nurlu ve İşyeri Sahibi Fatih Sezgin tarafından kesilen kurdelen ile hizmete açıldı.

Özdemir, Kayan ve davetliler bir süre işyerini gezdiler.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir; “Açılan işyerinin ilçemize hayırlı olmasını sahibine bol kazançlar getirmesini temenni ederim.” dedi.

Açılışa Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, AK Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan, MHP Havza İlçe Başkanı Ferhat Gültekin, Havza Müftüsü Mehmet Nurlu, Havza Esnafı ve davetliler katıldılar.