Havza Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezinde Engelliler Haftası Kutlaması

17 Mayıs 2024 Cuma 08:05

10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeni ile Havza Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezinde bir program düzenlendi.

Havza Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Salonunda düzenlenen program okunan Kuran-ı Kerim Tilaveti ile başladı.

Merkez sakini Mehmet Mehmet Ortaç herkesin birer potansiyel engelli olduğunu; “Bura ve burası gibi kurumlar bizlerin hayatlarını idame ettirmeleri için hayati öneme sahip. Kimsesizlerin sahibi devlettir ve bu kurmalar bizlerin kimsesiz olmadığımızın kanıtıdır.” Kurum çalışnalarına ve katılımcılara teşekkür etti.

Konuşmanın ardından Havza Kaymakamı Mustafa Ayvat, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Havza Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi ile birlikte Engelliler Haftası ve Merkezin Mayıs ayı doğumluları için doğum günü için hazırlanan pastaları kestiler.

Programa Kaymakam Ayvat ve Başkan İkiz’in yanı sıra Havza Milli Eğitim Müdürü Mehmet Oğuz Ertuğ, Havza Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürü Yusuf Duru ile davetliler katıldı.