25 Mayıs Gazetesinden Başkan İkiz’e Ziyaret

29 Nisan 2024 Pazartesi 17:12

25 Mayıs Gazetesi Kurucusu ve Sahibi Fahri Çiftçi ve Yazı İşleri Müdürü Abdurrahman Altun Havza Belediye başkanı Murat İkizi ziyaret etti.

25 Mayıs Gazetesinden Başkan İkiz’e Ziyaret

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’in makamında gerçekleşen ziyarette 25 Mayıs Gazetesi Kurucusu ve Sahibi Fahri Çiftçi ve Yazı İşleri Müdürü Abdurrahman Altun, Başkan İkiz’i tebrik ederek başarılar dilediler.

Fahri Çiftçi; “İlçemizde yaşanan gelişmeler olaylar ve yenilikleri haberleştirerek tüm dünyadaki hemşerilerimize ulaştırmaya devam ediyoruz. Geçmiş dönemler birlikte çalışma fırsatı bulduğumuz Murat İkiz’in ilçemize kazandıracağı yenilikleri de bu vesile ile dünyaya duyuracağız ve İnşallah hep birlikte ilçemize hizmet edeceğiz. Havza Belediye Başkanımız Sayın Murat İkiz’i tebrik ediyorum.”dedi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek; “ İlçemizin dünyaya açılan kapısı 25 Mayıs gazetesi açıldığı ilk günden bu zamana istikrarlı bir şekilde yayın hayatına devam etmektedir. İlçemiz tek yayın organı olan gazetemiz ve çalışanları belediyemiz faaliyetlerinin vatandaşlarımıza duyurulmasında etkin rol oynamaktadır, sizin şahsınızda tüm çalışanlarına teşekkür ederim .”dedi.