Yeni Mahalle Muhtarı Adem Şahin Tarafından Geniş Katılımlı İftar Yemeği Verildi.

29 Mayıs 2019 Çarşamba 17:04

Mahallede düzenlenen iftar yemeğine Havza Belediye Başkanı Sebhattin Özdemir, Bazı sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda Yeni Mahalle Sakini katıldı.

İftar öncesi  şehitler için okutulan Yasin-i Şerif’in ardından iftar yemeğine katılanlar dua ederek oruçlarını açtı.

Düzenlediği iftar yemeği ile ilgili açıklamalarda bulunan Yeni Mahalle Muhtarı Adem Şahin “Bu yıl mahallemizde ilk kez iftar düzenledik. Bundan dolayı çok mutluyum. Burada amacımız ekmeğimizi, mahallemizi paylaştığımız komşularımız ile paylaşmak.  İftarımıza katılan ve katkı sunan herkese teşekkürlerimi sunarım” ifadelerini kullandı.

İftar programına katılan Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise Muhtar Şahin’e davetinden ötürü teşekkür ederek; “Bu gece sizler ile aynı sofrayı aynı ekmeği paylaşmak benim için büyük mutluluk. Bize bu fırsatı sağlayan Muhtarıma teşekkür ederim.” Dedi.