12 Nisan 2020 Pazar 19:44

Yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında Samsunun da arasında bulunduğu kentlerde sokağa çıkma yasağının başlamasının ardından Havzada da cadde ve sokaklar boş kaldı. Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, sokağa çıkma yasağına Havza genelinde uyulduğunu ifade ederek; Halkımıza evlerinde kaldıkları için teşekkür ediyorum.dedi.

Teşekkürler Havza

Yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında Samsun'un da arasında bulunduğu kentlerde sokağa çıkma yasağının başlamasının ardından Havza’da da cadde ve sokaklar boş kaldı. Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, sokağa çıkma yasağına Havza genelinde uyulduğunu ifade ederek; “Halkımıza evlerinde kaldıkları için teşekkür ediyorum.”dedi.

Havza sokağa çıkma yasağına yüksek oranla uydu ve halk evlerinden dışarı çıkmayarak yapılan çalışmalara destek verdi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir yapmış olduğu açıklamada sokağa çıkma yasağına Havza genelinde uyulduğunu ifade ederek; “Halkımıza evlerinde kaldıkları için teşekkür ediyorum. Bu süreçte belediyemizin ilgili birimleri halkımızın mağdur olmaması için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Unutmayalım yapılan her şey halkımızın sağlığı için. Havza'da sokağa çıkma yasağına uyma oranı oldukça yüksek. Teşekkürler Havza.” dedi.