4 Temmuz 2020 Cumartesi 19:45

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir Havzada Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları inceledi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Demir Havza’da

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir Havza’da Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları inceledi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir Havza’da ilk olarak Dereköy Mahallesinde tamamlanan 3 bin 600 metrelik sıcak asfalt kaplama yolu inceleyerek yetkililerden bilgiler aldı.

Mahallede vatandaşlar ile de sohbet eden Demir yol çalışması için bahçe duvarlarını yıkan vatandaşlara teşekkür ederek; “Çalışmalarımıza katkı veren herkese teşekkür ediyorum. Bu sayede yol daha geniş ve güvenli bir hal almış oldu.” Dedi.

Başkan Demir çocuklara hediye verirken, mahalle sakinleri ile de sohbet etti.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir daha sonra ise Beyköy Cevizlik Mahalleleri  gurup yolunda  3 bin 300 metre ikinci kat satıh kaplama çalışmaları tamamlanan yol çalışmasını inceledi.

Demir son olarak Havza’da Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Havza Belediyesi iş birliği ile Havza ilçe merkezinden geçmekte olan Kazım Paşa Caddesi ve Vezirköprü Caddesi'ni kapsayan yaklaşık 2 bin 500 metre uzunluğundaki ana caddelere sıcak asfalt yapı çalışmalarını inceledi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir Havza’da vatandaşlar ile bir süre sohbet etti.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir yapılan çalışmalardan ötürü Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’e teşekkür ederek; “Havza Belediyesi olarak Samsun Büyükşehir Belediyemiz ile koordineli olarak çalışmaktayız. Yapılan işbirliği ile halkımıza hizmetler daha hızlı bir şekilde ulaşmakta. Hizmetlerin halkımıza ulaştırılması konusunda Samsun Büyükşehir Belediyemiz ile işbirliğimiz artarak devam edecek.” Dedi.

Başkan Demir’e ziyaretlerinde Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’in yanı sıra, Ak Parti Havza İlçe Başkanı Kadir Kayan, Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Nihat Soğuk, Samsun Büyükşehir Belediyesi Görevlileri eşlik etti.