Ptt Baş Müdürü Karaca’dan Havza Belediye Başkanı Özdemir’e Ziyaret

15 Haziran 2021 Salı 14:43

Samsun Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü (PTT) Baş Müdürü Nuri Karaca ve beraberindekiler Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemiri ziyaret ettiler.

Ptt Baş Müdürü Karaca’dan Havza Belediye Başkanı Özdemir’e Ziyaret

Samsun Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü (PTT) Baş Müdürü Nuri Karaca ve beraberindekiler Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’i ziyaret ettiler.
PTT Baş Müdürü Nuri Karaca, Baş Müdür Yardımcısı Mustafa Pehlivan ve Havza PTT Şube Müdürü Ercan Erbaş, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’i makamında ziyaret ettiler

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Havza Belediye Başkanı Özdemir ile PTT Baş Müdürü Nuri Karaca bir süre sohbet etti.

Karaca ziyarette Başkan Özdemir ve ekibine başarı temennisinde bulunarak PTT’nin faaliyetleri hakkında bilgiler aktardı.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, PTT'nin teknolojik gelişmeleri takip ederek faaliyet alanlarını geliştiren bir kurum olduğunu ifade ederek; “Çağın getirileri arasında sürekli artan iletişim ihtiyacının en hızlı ve en sağlıklı şekilde karşılanmasında büyük emeği olan PTT teşkilatının başarılarının devamını diliyorum..”dedi.

Ziyaret karşılıklı iş birliği faaliyetleri konusunda fikir alışverişi yapılmasıyla son buldu.