29 Ağustos 2022 Pazartesi 11:04

Havzaya bağlı Kuşkonağı Mahallesi sakinleri yaklaşık 3 kilometre uzunluğundaki mahalle bağlantı yolunun genişletilerek yapılması üzerine Samsun Büyükşehir ve Havza Belediye Başkanlarına teşekkür ettiler.

Mahalle Sakinlerinden Samsun BB ile Havza Belediyesine Teşekkür

Havza’ya bağlı Kuşkonağı Mahallesi sakinleri yaklaşık 3 kilometre uzunluğundaki mahalle bağlantı yolunun genişletilerek yapılması üzerine Samsun Büyükşehir ve Havza Belediye Başkanlarına teşekkür ettiler.

Kuşkonağı Mahallesini Havza Bafra Karayoluna bağlayan ve mahalle sakinleri tarafından yoğun şekilde kullanılan yol Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Havza Belediyenin destekleri ile genişletilerek 1. Kat satıh kaplaması yapıldı.

Yapılan çalışmaların tamamlanması ve yolun kullanıma açılması ile mahalle sakinler yapılan çalışmalardan ötürü yetkililere teşekkür etti.

Mahalle sakini ve Aza Yaşar Ergin yolun uzun süredir bozuk ve aynı zamanda dar olduğunu belirterek; “ Mahallemizi Havza Bafra Karayoluna bağlayan ve mahalle sakinleri tarafından yoğun olarak kullandığımız 3 kilometrelik yolumuz genişletilerek yeniden yapıldı. Yapılan çalışma ile yolumuz özellikle kış aylarında daha güvenli bir hale geldi. Yazı tozdan kışın ise çamur ve kar nedeni ile ulaşımın zorlaştığı yol şimdi daha kullanışlı bir hale geldi. Yapılan çalışmalardan ötürü Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir’e, Havza Belediye Başkanımız Sebahattin Özdemir’e, Ak Parti İlçe Başkanımız Kadir Kayan’a, Samsun Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Havza Şube Müdürü Burak Görmüş’e ve tüm emeği geçenlere mahallemiz sakinleri adına teşekkür ederim.” Dedi.