Karayolları 7. Bölge Müdürü Silov’dan Başkan Özdemir’e Ziyaret

3 Mart 2021 Çarşamba 15:08

Karayolları 7. Bölge Müdürü Rifat Silov Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemiri ziyaret etti.

Karayolları 7. Bölge Müdürü Silov’dan Başkan Özdemir’e Ziyaret

Karayolları 7. Bölge Müdürü Rifat Silov Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’i ziyaret etti.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’in makamında gerçekleşen ziyarette Karayolları 7. Bölge Müdürü Rifat Silov’a Bölge Müdür Yardımcısı Emine Balaban ve Yapım Başmühendisi Ceyhun Kır eşlik etti.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir Karayolları 7. Bölge Müdürü Rifat Silov’a Karayolları Bölge Müdürlüğü sorumluluğundaki yollarla ilgili taleplerini ileterek talepler üzerinde görüş alışverişinde bulundular.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir; “Özellikle Samsun Vezirköprü Karayolu Havza geçişinde bulunan kavşak ve yol geçişleri halkımızın can ve mal güvenliği acısından önem arz etmekte. Bu noktalarda yapılacak çalışmalar ile yol daha güvenli hale gelecektir.”dedi.

Karayolları 7. Bölge Müdürü Rifat Silov ise talepleri değerlendireceklerini ifade etti.