23 Mayıs 2022 Pazartesi 12:12

Atatürk ve silah arkadaşlarının Havzaya gelişinin 103. yıl dönümü kutlamaları amacı ile bu yıl 28incisi düzenlenen 25 Mayıs Atatürkü Anma ve Termal Turizm Festivali etkinleri kapsamında ürün ve fotoğraf sergisi ile öğrencilere yönelik zeka oyunları turnuvası düzenledi.

Havza’da Sergi ve Zeka Oyunları Turnuvası Düzenledi

Atatürk ve silah arkadaşlarının Havza'ya gelişinin 103. yıl dönümü kutlamaları amacı ile bu yıl 28'incisi düzenlenen 25 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Termal Turizm Festivali etkinleri kapsamında ürün ve fotoğraf sergisi ile öğrencilere yönelik zeka oyunları turnuvası düzenledi.

Havza Kevse Parkı Önünde ilçede Havza OSB’de üretim yapan firmalar, İlk Kıvılcım Kadın Üretim Kooperatifi, Halk Eğitim Merkezi, Havza Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Muzaffer Tahmaz Özel Eğitim İş Eğitim ve Uygulama Merkezi tarafından ürettikleri ürün ve el sanatları işlerinin sergilendiği sergiler açıldı.

Ayrıca Havzanın eski resimlerinden oluşan bir de fotoğraf sergisi açıldı.

Sergileri ziyaret eden Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ürünler hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

Başkan Özdemir ilçenin Havza OSB ile daha hızlı kalkınacağını ifade ederek; “İstedik ki festivalimizde ilçemizde üretim yapan firmalar, eğitim kurumları ve sivil toplum kuruluşları kendilerini tanıtsınlar.” Dedi.

Zeka Oyunları Turnuvası düzenlendi

25 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Termal Turizm Festivali etkinleri kapsamında Havza Kaymakamlığı, Havza Belediyesi, Havza Milli Eğitim Müdürlüğü ile Havza Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliği ile ilk ve ortaokul öğrencilerine yönelik zeka oyunları turnuvası gerçekleştirildi.

Havza 25 Mayıs Spor Salonunda gerçekleştirilen turnuvada öğrenciler mangala, Hedef 5, Koridor, Revers, 9 taş ve Q bitz oyunlarında hünerlerini sergilediler.

Turnuva’a açılışına Havza Milli Eğitim Müdürü Uğur Sağlam, Havza Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Zeki Kurt katıldılar.