23 Mart 2020 Pazartesi 17:44

Havzada Havza Belediyesi dezenfeksiyon ekipleri tarafından yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında ilçede Salı günleri kurulan Pazar yerinde dezenfeksiyon çalışması yapıldı.

Havza’da Pazar Yeri Dezenfekte Edildi

Havza’da Havza Belediyesi dezenfeksiyon ekipleri tarafından yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında ilçede Salı günleri kurulan Pazar yerinde dezenfeksiyon çalışması yapıldı.

Çalışmalar kapsamında pazar yerinde ve Pazar tezgahları dezenfekte edildi.

Yapılan dezenfekte çalışmalara ötürü Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve çalışanlarına teşekkür ettiler.

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir koronavirüs tedbirleri ile ilgili olarak tüm ülke gibi kendilerinin de teyakkuzda olduklarını belirtip, “İlk günden itibaren hemen her ortamı dezenfekte etmek için yoğun mesai harcıyoruz. Ekiplerimiz mesai kavramı olmadan çalışmalarına devam ediyor.  Tüm halkımızın mümkün olduğunca evde kalmaları önemli. Bu amaçla 65 yaş üstü vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak üzere oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubu Belediyemiz Beyaz Masa biriminde göreve başladı.”dedi.