18 Ocak 2021 Pazartesi 13:00

Havzada dün akşam saatlerinden bu yana devam eden kar yağışı sonucu ilçe merkezinde kar kalınlığı 10 santimetreye ulaştı.

Havza'da Kar ile Mücadele Başladı

Havza’da dün akşam saatlerinden bu yana devam eden kar yağışı sonucu ilçe merkezinde kar kalınlığı 10 santimetreye ulaştı.

Kar yağışı ile birlikte  Havza Belediyesi ekiplerince ilçe merkezinde özellikle hastane yolu ve ana arterlerde tuzlama çalışmalarına başlandı.

Diğer taraftan Havza Belediyesi Temzilik İşleri Müdürü Zeki Kurt’un koordinesinde ilçe merkezindeki ana caddelerde bulunan kaldırım ve meydanlarda kar temizleme çalışmasında sürdürüldü.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, kış şartlarının olumsuz etkisini en aza indirmek amacıyla karla mücadelenin devam ettiğini belirterek; “ Ekiplerimiz kar yağması ile birlikte ana caddelerin yanı sıra eğimli bölgelerde, kaza riski görülen yokuşlar ve rampalarda tuzlama çalışmaları yapmaya başladı. Ekiplerimiz ve iş makinelerimiz 24 saat görev başındalar. İlçemizde hayatın normal seyrinde devam etmesi için gerekli olan tüm tedbirleri almış durumdayız ve sürekli olarak hazırlıklıyız. Hazırlıklarımız kapsamında tuz ve çakıl karışımı kullanıma hazır şeklide stokta bekletilmekte.” Dedi.