Haberler

Havza'da Festival İçin 4. Toplantı

28 Nisan 2022 Perşembe 15:12

Havzada düzenlenecek olan Atatürk ve Silah Arkadaşlarının Havzaya gelişlerinin 103. Yıldönümü kutlamaları ve 25 Mayıs Atatürkü Anma ve Termal Turizm Festivali hazırlıkları kapsamında 4 . toplantı düzenlendi.

Havza'da Festival İçin 4. Toplantı

Havza’da düzenlenecek olan Atatürk ve Silah Arkadaşlarının Havza’ya gelişlerinin 103. Yıldönümü kutlamaları ve 25 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Termal Turizm Festivali hazırlıkları kapsamında 4 . toplantı düzenlendi.

Havza Kaymakamı Cengiz Nayman ve Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir'in başkanlığında Havza Belediye Meclisi Salonu'nda gerçekleşen; sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve ilçenin önde gelenlerinin katıldığı toplantı Havza Kaymakamı Cengiz Nayman’ın konuşması ile başladı.

Kaymakam Nayman, “Festivallerin amacı düzenledikleri yerlerinin adını duyurmaktır. Bu kapsamda festival içinde yapılacak etkinlikler ilçeye insanların ilgisini çekecek biçimde organize etmenin çabasındayız. Yaklaşık iki yıllık pandemi süreci sonrası bu festival halkımızın hayatını renk katacak ve pandeminin olumsuz etkilerinden arındıracaktır. Bu yıl festivalimizi 6 gün olarak planlamaktayız.” Dedi.

Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir “Festivalimiz 19 Mayıs tarihinde başlayacak ve 25 Mayıs  Çarşamba günü sona erecek. Bu altı gün boyunca farklı etkinlikler ile festivalimizi en iyi şekilde yapmanın gayreti içerisindeyiz. İnşallah festival takvimimiz tam olarak belirlendiğinde bunu kamuoyu ile paylaşacağız. Pandemi sonrası halkımız için önemli bir terapi görevi görecek. Bu vesile ile Tüm katılımıcları, hemşerilerimizin ve tüm İslam aleminin yaklaşan Ramazan Bayramını tebrik ederim.”dedi.

Toplantıda, festival komitesi, yapılacak etkinlikler, festival takvimi gibi konular hakkında görüş alış verişinde bulunuldu.

Havza'da Festival İçin 4. Toplantı
Havza'da Festival İçin 4. Toplantı