21 Mayıs 2022 Cumartesi 11:04

Atatürk ve silah arkadaşlarının Havzaya gelişinin 103. yıl dönümü kutlamaları amacı ile bu yıl 28incisi düzenlenen 25 Mayıs Atatürkü Anma ve Termal Turizm Festivali etkinleri kapsamında doğa yürüyüşü etkinliği gerçekleştirildi.

Havza'da Doğa Yürüyüşü Yapıldı

Atatürk ve silah arkadaşlarının Havza'ya gelişinin 103. yıl dönümü kutlamaları amacı ile bu yıl 28'incisi düzenlenen 25 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Termal Turizm Festivali etkinleri kapsamında doğa yürüyüşü etkinliği gerçekleştirildi.

Havza Kaymakamlığı, Havza Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünün katkıları ile düzenlenen etkinlikte katılımcılar İlçe stadı önünden başlayan ve Kılavuz Ormanında belirlenen 3 kilometrelik güzergahta doğa yürüyüşü gerçekleştirdiler.

Yyürüyüş ilçe stadında sona erdi. Yürüyüş sonunda öğretmenlere çay ve simit ikramında bulunuldu.

Havza Kaymakamı Cengiz Nayman katılımcılara teşekkür ederek; “Sosyal ve sportif etkinlikler ile dolu bir festival geçiriyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ederim.” Dedi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise festivalin hızlı bir şekilde devam ettiğini belirterek; “Festivalimize halkımızın kaynaştığı ve 25 Mayıs’ın önemine haiz programlarımız ile devam etmekte. Tüm halkımızın etkinliklerimize davet ediyorum.”dedi.

Yürüyüşe, Havza Kaymakamı Cengiz Nayman, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Sağlam, Havza Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cafer Uzun, Havza İlçe Emniyet Müdür Vekili Komiser Mustafa Balcı, Havza Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Fatih Çeri, Havza Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Zeki Kurt ve vatandaşlar katıldı.