Haberler

Havza’da 2 Günlük Kısıtlama Tedbirleri Alındı

27 Kasım 2020 Cuma 17:55

Tüm yurtta olduğu Havzada uygulanacak olan sokağa çıkma kısıtlaması öncesi Havza Kaymakamı Metin Yılmaz Başkanlığında toplanan Havza İlçe Umumi Hıfzıssıhha Kurulu vatandaşların mağduriyet yaşamaması için bir dizi tedbir aldı. Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir; Daha güzel günlere ulaşabilmek için kısıtlamalara ve tedbirlere harfiyen uymalıyız.dedi.

Havza’da 2 Günlük Kısıtlama Tedbirleri Alındı

Tüm yurtta olduğu Havza’da uygulanacak olan sokağa çıkma kısıtlaması öncesi Havza Kaymakamı Metin Yılmaz Başkanlığında toplanan Havza İlçe Umumi Hıfzıssıhha Kurulu vatandaşların mağduriyet yaşamaması için bir dizi tedbir aldı. Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir; “Daha güzel günlere ulaşabilmek için kısıtlamalara ve tedbirlere harfiyen uymalıyız.”dedi.

İçişleri Bakanlığı tarafından Koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanacak olan sokağa çıkma yasağında vatandaşların mağduriyet yaşamaması Havza Kaymakamı Metin Yılmaz Başkanlığında toplanan Havza İlçe Umumi Hıfzıssıhha Kurulu vatandaşların mağduriyet yaşamaması için bir dizi tedbir aldı.

Havza Kaymakamı Metin; “Salgının önüne geçmek için vatandaşlarımızın alınan tedbirlere uymaları önemli. İki günlük sürede halkımızın mağduriyet yaşamaması için Havza İlçe Umumi Hıfzıssıhha Kurulu olarak bir dizi tedbir alındı. İnşallah maske, mesafe ve diğer kurallara uyarak bu salgından hep birlikte kurtaracağız.”dedi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise ; “Daha güzel günlere ulaşabilmek için kısıtlamalara ve tedbirlere harfiyen uymalıyız. Alınan her karar bizler için. Kurallara uyalım. Bizler halkımız için aralıksız olarak hizmetlerimize devam etmekteyiz. Lütfen kurallara uyarak bizlere yardımcı olun.”dedi.

İki gün boyunca kısıtlama saatleri süresince 28 Kasım cumartesi günü saat 20:00’ dan 29 Kasım pazar günü saat 10:00 kadar açık olacak akaryakıt şehir içi petrol istasyonu Opet Arda Petrol,  şehirler arası yolda ise petrol istasyonu Türkiye Petrolleri Hasan Usta iken lastik tamircisi ise Güneş Lastik Bayram Güneş olurken; 29 Kasım pazar günü saat 20:00’dan 30 kasım pazartesi günü saat 05:00’e kadar ise şehir içi akaryakıt istasyonu Akar Petrol, şehirlerarası yolda ise Mizan Petrol nöbetçi olacak, oto lastik tamircisi ise Yılmaz Başol olacak.