24 Mayıs 2019 Cuma 17:07

Havza Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Ramazan Ayı nedeniyle Gönül Esintisi isimli program düzenlendi.

Havza Milli Eğitim Müdürlüğü Ramazan Etkinliği
Havza Belediye Kültür Sarayında düzenlenen programa Havza Kaymakamı Metin Yılmaz, Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Kaymakam Adayı Fırat Kadiroğlu, Milli Eğitim Müdürü Uğur Sağlam, Havza Müftüsü İlyas Akyazı, Kamu kurum ve Kuruluşlarının müdürleri daire amirleri, davetliler ve öğreniciler katıldılar.

İstiklal Marşı sonrası okunan Kur’an Tilaveti ile başlayan programda Havza İmam Hatip Ortaokulu tarafından hazırlanan program ile Şiir, İlahi dinletisi, koro ve video gösterimi ile tiyatro gösterimi ve Hatim Duası yapıldı.

Programın Sonunda, programın hazırlanmasında görev alan Öğretmen ve öğrenicilere Havza Kaymakamı Metin Yılmaz, Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve Kaymakam Adayı Fırat Kadiroğlu tarafından plaket ve katılım belgesi takdim edildi.