18 Mart 2022 Cuma 14:36

Havzada 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 107. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Havza Gençlik Merkezi tarafından fotoğraf sergisi düzenlendi.

Havza Gençlik Merkezinden Çanakkale Konulu Fotoğraf Sergisi

Havza'da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Havza Gençlik Merkezi tarafından fotoğraf sergisi düzenlendi.

Kevser Cami önünde açılan fotoğraf sergisinin açılışı ilçe Müftüsü Mehmet Nurlu tarafından yapılan dua ile gerçekleştirildi.

Sergi açılışına katılarak sergilenen fotoğrafları inceleyen Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir sergi hakkında Havza Gençlik Merkezi Müdürü Mecit Keskin’den bilgiler aldı.

Açılan fotoğraf sergisine vatandaşların yoğun ilgi gösterdi.

Serginin açılışına Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’in yanı sıra Havza Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cafer Uzun, Belediye Meclis Üyesi Hayrettin Şahin, Madeni İşler Esnaf Odası Başkanı Cesur Şahin,  Havza Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Zeki Kurt, Havza Muhtarları Derneği Başkanı Ahmet Çavdar ve vatandaşlar katıldı.