Sokağa çıkmaları yasaklanan 0-14 yaş grubunda olanlar, 11.00-15.00 saatlerinde yürüme mesafesiyle sınırlı olarak dışarı çıkmaları nedeni ile Havza Belediyesi tarafından parklarda anne ve babalara yerli ve milli el dezenfektanı BOREL ile maske dağıtıldı.
Havza Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Zeki Kurt tarafından gerçekleştirilen dağıtımda Kurt anne ve babalara sosyal mesafe kuralarına uymaları konusunda uyarılarda bulundu.
Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, çocukların ülkenin geleceği olduğunu vurgulayarak, “Onların sağlığını korumak her zaman birinci önceliğimiz. Çocuklarımızın güvenle kullanabilmeleri, gönüllerince eğlenebilmeleri için bütün çocuk parklarımızda dezenfeksiyon çalışması yaptık. Parklarda da sosyal mesafe kurallarına uymaya devam etmeliyiz. Biliyoruz çocuklarımız sıkıldılar ama biraz daha sabır edelim.” Dedi.