18 Kasım 2021 Perşembe 15:18

Havza Belediyesi iştiraki olan 25 Mayıs Termal Turizm ve Personel Hizmetleri AŞde istihdam edilen ve emekli olan 3 kişiye Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir tarafından plaket ve hediyeleri verildi.

Havza Belediye Başkanı Özdemir’den Emekli Olan Personele Plaket

Havza Belediyesi iştiraki olan 25 Mayıs Termal Turizm ve Personel Hizmetleri AŞ’de istihdam edilen ve emekli olan 3 kişiye Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir tarafından plaket ve hediyeleri verildi.

25 Mayıs Termal Turizm ve Personel Hizmetleri AŞ’de istihdam edilen ve emekli olamaya hak kazanarak emekliye ayrılan Nimet Keleş, Mustafa Bozkurt ve Aslan Kurtça’ya Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir tarafından plaket ve hediyeleri verildi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’in makamında gerçekleşen plaket takdiminde emekliye ayrılan işçiler ile bir süre sohbet etti.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir emekliye ayrılan işçilere hizmetlerinden ötürü teşekkür ederek; “Sizlere Havzalı hemşerilerimiz ve Havza Belediyesi adına vermiş olduğunuz hizmetler ve ilçemiz için aktığınız alın teri için teşekkür ediyorum. Mevla’dan aileniz ile birlikte sizlere sağlıklı mutlu bir ömür dilerim. Allah’ım hayırlı uğurlu eylesin.”dedi.

Konuşmanın ardından Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir emekliye ayrılan Nimet Keleş, Mustafa Bozkurt ve Aslan Kurtça’ya plaket ve hediyelerini takdim etti.

Pkalet takdimine Havza Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Zeki Kurt’ta katıldı.