Havza Belediye Başkanı Özdemir, Yeni Yıl Mesajı

31 Aralık 2020 Perşembe 13:59

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, yeni yıl nedeni ile mesaj yayımladı.

Havza Belediye Başkanı Özdemir, Yeni Yıl Mesajı

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, yeni yıl nedeni ile mesaj yayımladı.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, yeni yıl mesajında 2020 yılında bir çok acı yaşandığını belirterek; “Hem ülkemiz hem de dünya için sıkıntılı süreçleri yaşadığımız, zorluklarla mücadele ettiğimiz 2020 yılında, Türk halkı olarak birlik ve beraberliğimizi yaşadığımız acılarda daha fazla ortaya koyduk. Zor günlerin üstesinden birlik ve beraberliğimiz ile geldik. Zorlu geçirdiğimiz süreç ilçemize hizmet noktasında çalışmalarımıza devam ettik. Şimdi ise 2020'yi geride bırakıyor ve yepyeni bir yılı karşılıyoruz. Yeni bir yıl; yeni ümitler, yeni hedefler, yeni başlangıçlar demektir. Havza Belediyesi olarak bizlerde halkımıza hizmet için yeni yılda da çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz.” Dedi.

Özdemir amaçlarının Havza’ya ve Havzalılara hizmet olduğunu vurgulayarak; “ Göreve geldiğimiz günden bugüne ilçemiz için çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz. 2021 yılının başta hemşehrilerimize ve ülkemize barış, sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, hepinizi Allah'a emanet ediyorum.” dedi.