4 Eylül 2020 Cuma 14:36

Havza Kaymakamı Metin Yılmaz ve Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemirin Sağlık İçin Hepimiz İçin sloganı ile ülke genelinde yapılan denetimi çalışmalarına katıldı. Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir; Devletimizin her kurumu üzerine düşeni fazlası ile yapmakta dedi.

Devletimizin Her Kurumu Üzerine Düşeni Fazlasıyla Yapmakta

Havza Kaymakamı Metin Yılmaz ve Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’in “Sağlık İçin Hepimiz İçin”  sloganı ile ülke genelinde yapılan denetimi çalışmalarına katıldı. Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir; “ Devletimizin her kurumu üzerine düşeni fazlası ile yapmakta” dedi.

İçişleri Bakanlığı talimatı doğrultusunda maske ve sosyal mesafe konusuna dikkat çekmek amacı ile yapılan denetimlerde Havza Kaymakamı Metin Yılmaz, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir  ve beraberindekiler cafeler, çay ocakları ve esnafları ziyaret ederek  koronavirüs, maske kullanımı, sosyal mesafe ve uyulması gereken tedbirler hakkında vatandaşlara bilgiler vererek uyarılarda bulundular.

Havza Kaymakamı Metin Yılmaz “Bizlerin tedbir kararı alması önemli ama asıl önemli olan vatandaşlarımızın alına tedbir kararlarına uymaları. Alınan tüm tedbirler sizler için. Unutmayalım koronavirüs tedbirlerden daha güçlü değil.” dedi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise “Belediye olarak halkımızın sağlığı için gece gündüz çalışmalarımıza ara vermeden devam etmekteyiz. Bu iş sadece bizlerin çalışması ile bitmez. Halkımızda alından tedbir kararlarına uymalı. Yeni normal dediğimiz süreci bir çok kişi yanlış anladı ve tedbirleri elden bıraktı. Bunun önüne geçmek yine bizim elimizde. Bizler her ne kadar tedbir kararı alsak ve çalışsak ta halkımız tedbirlere uymadığı sürece hastalık yayılmaya devam eder. Sizlerden çok şey istenmiyor maskenizi takın ve sosyal mesafeye dikkat edin. Diğer konularda devletimizin her kurumu üzerine düşeni fazlası ile yapmakta zaten.”dedi.

Uygulamaya Havza Kaymakamı Metin Yılmaz veHavza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’in yanı sıra Havza İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Şaffak, Havza İlçe Jandarma Komutan Yüzbaşı Alpaslan Bostancı, Havza İlçe Sağlık Müdürü Nevin Vural, Havza İlçe Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Sağlam, Havza Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Nizamettin Boyacı, Havza Belediyesi Zabıta Müdürü Erhan Demir ile Emniyet ve Zabıta mensuplarının katıldı.