Haberler

Başkandan Vekile Kılıç

8 Ocak 2020 Çarşamba 14:14

Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı Havzada bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette Havza Belediye Başkanı Sebhattin Özdemir Kırcalıya kılıç hediye etti.

Başkandan Vekile Kılıç

Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı Havza’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Kırcalı Havza’da ilk olarak Ak Parti Havza İlçe Başkanlığını ziyaret ederek burada Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre görüştü.

Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan ziyaretten duyduğu memnuiyeti dile getirerek devam eden kongre süreci hakkında bilgiler verdi.

Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı ise kongre süreci sonrası Ak Partinin yenilen kadroları ile daha güçlü bir şekilde yoluna devam edeceğini belirterek; “Bu gün güçlü bir Türkiye var. Ülkemiz geldiğimiz noktada bölgede rol belirleyen bir konumda. İnşallah hep birlikte ülkemizi daha ileriye taşıyacağız.” Dedi.

Kırcalı daha sonra Havza Belediyesini ziyaret ederek burada Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ile görüştü.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir Kıcalı’ya Havza Belediyesinin çalışmaları hakkında bilgiler vererek; “Halkımıza hizmet noktasında çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yapmış olduğumuz çalışmalarda sizlerin katkıları çok büyük. İlçemize katılarınızdan ötürü sizlere teşekkür ederim.” Dedi.

Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı ise Havzanın önemli bir ilçe olduğunu belirterek; “İlçemizin kalkınması için elimizden geleni yapmaktayız ve yapmaya devam edeceğiz. Havza’ya ve Havzalılara her zaman kapımız açık.” Dedi.

Ziyaretin sonunda Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ziyaretin anısına Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı’ya kılıç hediye etti.

Kırcalı ve beraberindekiler daha sonra Amasya Şeker Fabrikasının Havza’da düzenlediği bilgilendirme toplantısına katıldılar. Kırcalı burada yapmış olduğu konuşmada şeker pancarının stratejik bir ürün olduğunu ifade etti.

Kırcalı toplantının ardından Havza Kaymakamı Metin Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek Havza organize Sanayi Bölgesindeki çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Kırcalı Havza OSB’nin Samsun ve Havza için önemli olduğunu belirterek; “Havza OSB’ye yatırımcı bulmak için bizlerde elimizden geleni yapmaktayız. İnşallah burada kurulacak fabrikalar ile Havza cazibe noktası haline gelecek.” Dedi.

Havza Kaymakamı Metin Yılmaz ise OSB’den yeni yer talepleri olduğunu belirterek; “ İnşallah kısa süre sonra Havza OSB’den ürün sevkiyatı başlayacak. Tüm gayretimiz ilçemizin bir an evvel kalkınması için.” Dedi.

Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı ile beraberindekiler buradan Havza Müftülüğüne geçerek Havza Müftüsü Mehmet Nurlu’ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Kırcalı son olarak Havza Ziraat Odasını ziyaret ederek burada Oda Başkanı Coşkun Genç ile görüşerek bölge çiftçisinin sorunları ve talepleri hakkında bilgiler aldı.

Havza Ziraat Odası Başkanı Coşkun Genç ziyaretinden ötürü Kırcalı’ya teşekkür ederek, sulama göletlerinin ve sulu tarım alanlarının arttırılması için yapılabilecek çalışmalar hakkında bilgiler vererek; “Konu ile ilgili olarak hazırladığımız raporu en kısa sürede sizlere ulaştıracağım. Çiftimizin sorunlarını ve taleplerine yönelik göstermiş olduğunuz hassasiyete teşekkür ederim.” Dedi.

Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı ise milletvekili olarak bölgenin sorunlarını ilgili mercilere iletmek ve çözüm konusunda çalışmanın görevleri olduğunu belirterek; “Bölge çiftçimizin güçlü olması demek, ekonomin güçlü olması demek. Bunun elimizden geleni yapacağız.” Dedi.

Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı’ya ziyaretlerinde Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Havza Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan, Belediye Meclis Üyesi Muhammet Gür, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Özkurt ve Ahmet Keskin eşlik ettiler.

Başkandan Vekile Kılıç
Başkandan Vekile Kılıç
Başkandan Vekile Kılıç
Başkandan Vekile Kılıç
Başkandan Vekile Kılıç
Başkandan Vekile Kılıç
Başkandan Vekile Kılıç