23 Haziran 2021 Çarşamba 14:14

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir Anadolu Gençlik Derneği Genel Merkezi ve Milli Eğitim Bakanlığı ile imzalanan protokol çerçevesinde Türkiye genelinde Pandemik şartlardan dolayı çevrim içi olarak gerçekleştirilen Siyer-i Nebi bilgi yarışmasında Havzada dereceye giren öğrencilere ödüllerin verildiği törene katıldı.

Başkan Özdemir Ödül Törenine Katıldı.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir Anadolu Gençlik Derneği Genel Merkezi ve Milli Eğitim Bakanlığı ile imzalanan protokol çerçevesinde Türkiye genelinde Pandemik şartlardan dolayı çevrim içi olarak gerçekleştirilen Siyer-i Nebi bilgi yarışmasında Havza’da dereceye giren öğrencilere ödüllerin verildiği törene katıldı.

Anadolu Gençlik Derneği Havza Şubesi tarafından Havza Gençlik Merkezinde düzenlenen ödül töreni ile Siyer-i Nebi bilgi yarışmasında Havza’da dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Ödül töreninde konuşan Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir belediye olarak her zaman öğrencilerin yanında yer aldıklarını ifade ederek; “Öncelikle bu yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Milli ve manevi değerli yüksek gençlerimizin ve çocuklarımızın yetişmesi için bizlerde elimizi taşın altına koymaktan çekinmedik çekinmeyeceğiz. Yarışmada dereceye giren öğrencilerimizin başarılarının devamını dilerim.” Dedi.

Konuşmanın ardından dereceye giren öğrencilere ödülleri Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve davetliler tarafından verildi.

Ödül törenine Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Ak Parti Havza İlçe Başkanı Kadir Kayan, Havza Milli Eğitim Müdürü Uğur Sağlam,  Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cafer Uzun, Anadolu Gençlik Derneği Havza Şubesi Başkanı Şükrü Sağlam, dereceye giren öğrenciler, velileri ve davetliler katıldılar.