21 Aralık 2021 Salı 14:06

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir giyim sektöründe hizmet verecek bir işyerinin açılışını gerçekleştirdi. Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir; Açılan her işyeri istihdam demek, ekonomiye katkı demek. Dedi.

Başkan Özdemir İşyeri Açılışı Gerçekleştirdi

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir giyim sektöründe hizmet verecek  bir işyerinin açılışını gerçekleştirdi. Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir; “Açılan her işyeri istihdam demek, ekonomiye katkı demek.” Dedi.

Havza’da Salih Baş ile Merve Temel Baş tarafından açılan ve giyim sektöründe hizmet verecek olan Ünsa Butik açılışı düzenlenen bir tören ile gerçekleştirildi.

İcadiye Mahallesinde açılan işyeri açılışına Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Beeldiye Meclis Üyesi Mahmut Gümüştekin ve esnaf ile davetliler katıldılar.

Yapılan dua sonrası açılış kurdelesini, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir tarafından kesilerek hizmete açıldı.

Açılışta konuşan Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir; “Havza’nın gelişmesine katkıda bulunduğu için işletme sahiplerine teşekkür ederiz. Açılan her işyeri istihdam demek, ekonomiye katkı demek. İlçemizde bu tür işletmelerin artması bizleri sevindirmektedir. İşletmenin işyeri sahiplerine ve Havzalılara hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Başkan Özdemir ve beraberindekiler açılış sonrası mağazayı gezerek bilgiler aldılar.