Haberler

Havza Kaymakamı Mustafa Ayvat ve Belediye Başkanı İkiz’den Gazi Ailesine Taziye

9 Temmuz 2024 Salı 16:40

Havza Kaymakamı Mustafa Ayvat ve Havza Belediye Başkanı Murat İkiz bugün hayatını kaybeden 71 yaşındaki Kıbrıs Gazisi Teyfik Kalaycının ailesine taziyelerini ilettiler.

Havza Kaymakamı Mustafa Ayvat ve Belediye Başkanı İkiz’den Gazi Ailesine Taziye

Havza Kaymakamı Mustafa Ayvat ve Havza Belediye Başkanı Murat İkiz bugün hayatını kaybeden 71 yaşındaki Kıbrıs Gazisi Teyfik Kalaycı’nın ailesine taziyelerini ilettiler.

Havza Kaymakamı Mustafa Ayvat ve Havza Belediye Başkanı Murat İkiz bugün bir süredir tedavi gördüğü Havza Devlet Hastanesinde hayatını kaybeden 71 yaşındaki Kıbrıs Gazisi Teyfik Kalaycı’nın Çay Mahallesindeki evinde ailesine ziyaret ederek taziyelerini ilettiler.

Havza Kaymakamı Mustafa Ayvat Kalaycı ailesine baş sağılığı dileklerini ve taziyelerini ileterek; “Bu ülke ve insanlık için üzerine düşen vazifesini yapmış ve gazilik onuru ile onurlandırılmış Gazimiz kaybından ötürü derin üzüntü içerisindeyiz. İnşallah gazimiz gazilik onuruna yakışır bir şekilde ebediyete uğurlayacağız. Dün olduğu gibi bu günde de gazimizin kıymetli ailesinin yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz. Gazimize Allah’tan rahmet kederli ailesine baş sağlığı dilerim.”dedi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise aileye baş sağlığını dileyerek; “Kıymetli Gazimiz, büyümüz Teyfik ağabeyimiz kaybını büyük bir üzüntü ile öğrendim. Rabbim Gazimize rahmeti ile muamele etsin. Bizler her zaman kederli ailemizin yanındayız.”dedi.

hayatını kaybeden 71 yaşındaki Kıbrıs Gazisi Teyfik Kalaycı yarın Kevser Camiinde düzenlenecek askeri tören ve kılınacak cenaze namazı sonrası Aslançayırı Mahallesinde toprağa verilecek.