19 Mayıs 2024 Pazar 12:59

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Havzada bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı Havza'yı Ziyaret Etti

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Havza'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı Havza ziyareti kapsamında ilk olarak AK Parti Havza İlçe Başkanlığını ziyaret ederek burada Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, AK Parti Havza İlçe Başkanı Mustafa Kurkmazlı, Belediye Meclis Üyesi Kadir Can Şenkal ve parti yönetimi ile bir araya gelerek bir süre sohbet etti.

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ve beraberindekiler ile birlikte daha sonra esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşlar ile sohbet etti.

Milletvekili Kırcalı Havza programı kapsamında son olarak Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette Havza Belediye Başkanı Murat İkiz Havza için yola çıktıklarını belriterek; “15 yıllık bilgi birikimiz ve tecrübemiz ile Havzamızı daha ileriye taşımak adına bir yol çıktık ve halkımızın takdiri ile 5 yıl sora yeniden Havza Belediye Başkanı olarak tekrar göreve geldim. İnşallah hep birlikte ilçemize hizmet için çalışacağız.” Dedi.

Başkan İkiz bu yıl 29.cusu düzenlenecek olan 25 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Termal Turizm Festivalinin 20 Mayıs’ta başlayacağını belirterek; “Havzamızın gurur günü olan 25 Mayıs’ta sizleri de aramazı da görmekten onur duyacağız.”diyerek Milletvekili Kırcalı’yı festivale davet etti.

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı ise Havza Belediye Başkanı İkiz ile önceki dönemlerinde de çalıştığını ifade ederek; “İnşallah Havza Belediye Başkanımız Sayın Murat İkiz çalışkanlığı ve tecrübesi ile Havzamıza güzel hizmetlerde bulunacak. Bizlerde her zaman değerli başkanımızın yanında ve yardımcısı olacağız. Hep birlikte ilçemiz ve ilimiz için çalışacağız. Havzalı hemşerilerimizin gurur günü olan 25 Mayıs’ta inşallah birlikte olacağız ve bu gururu hep beraber yaşıyacağız.”dedi.

Ziyaretin sonunda Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı’ya festival davetiyesini takdim etti.