12 Nisan 2020 Pazar 15:59

Yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında Samsunun da arasında bulunduğu kentlerde sokağa çıkma yasağının başlamasının Havza Belediyesi tarafından çalışmalara ara verilmeden devam etti.

Yasağın İkinci Gününde Havza Belediyesinden Yoğun Mesai

Yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında Samsun'un da arasında bulunduğu kentlerde sokağa çıkma yasağının başlamasının Havza Belediyesi tarafından çalışmalara ara verilmeden devam etti.

Havza Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından mahalle aralarında ekmek satışı yapan fırınların araçları denetlenerek genel hijyen kurları ve sosyal mesafeye uyulup uyulmadığı denetledi. Yine Havza Belediyesi Temizlik İlleri Müdürlüğü tarafından genel temizlik çalışmaları devam ederken boş kalan Mehmetçik Meydanı, Kevser Parkı, Kazımpaşa Caddesi gibi ana caddelerde dezenfeksiyon çalışması yapıldı.

Veteriner Hizmetleri birimi tarafından sokağa çıkma yasağı süresinde sokak hayvanları için belirli noktalara mama, su ve ekmek bırakıldı.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, sokağa çıkma yasağına Havza genelinde uyulduğunu ifade ederek; “Halkımıza evlerinde kaldıkları için teşekkür ediyorum. Bu süreçte belediyemizin ilgili birimleri halkımızın mağdur olmaması için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Unutmayalım yapılan her şey halkımızın sağlığı için. Havza'da sokağa çıkma yasağına uyma oranı oldukça yüksek" dedi.