10 Nisan 2020 Cuma 14:18

Çinde ortaya çıkan ve daha sonra dünyanın birçok ülkesine yayılan korona virüsü (Kovid-19) hastalığının bulaşma riskine karşı alınan tedbirler kapsamında Havza Belediyesi tarafından mahallelerde dezenfeksiyon çalışması devam ediyor.

Sondaj ve Çay Mahallerinde Dezenfeksiyon Çalışmaları

Havza Belediyesi tarafından korona virüsü (Kovid-19) hastalığının bulaşma riskine karşı alınan tedbirler kapsamında mahallelerde dezenfeksiyon çalışması devam ediyor.

Temizlik İşleri Müdürü Zeki Kurt’un koordinesinde devam eden ve gece yapılan çalışmalara kapsamında Sondaj ve Çay  Mahallelerinde Havza Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı dezenfeksiyon ekibi tarafından sokak sokak çalışma gerçekleştirildi.

Çalışmalardan ötürü Sondaj Mahallesi Muhtarı Mahmut Bayraktar ve Çay Mahallesi Muhtarı Soner Yıldırım Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve tüm çalışanlarına teşekkür ettiler.