7 Nisan 2020 Salı 16:41

Samsun Valisi Osman Kaymak Havzada büyükşehirlere giriş çıkış yasağı sonrası Havzada oluşturulan kontrol noktasında incelemelerde bulunarak burada yetkililerden bilgiler alarak uygulamaya katıldı.

Samsun Valisi Osman Kaymak Havza’da İncelemelerde Bulundu

Samsun Valisi Osman Kaymak Havza’da büyükşehirlere giriş çıkış yasağı sonrası Havza’da oluşturulan kontrol noktasında incelemelerde bulunarak burada yetkililerden bilgiler alarak uygulamaya katıldı.

Samsun Valisi Osman Kaymak özel aracı ile seyahat eden bir vatandaşın seyahat izin belgesini inceledi.

Samsun Valisi Osman Kaymak  ve beraberindekiler kontrol noktasından sonra  Havza Belediyesini ziyaret ederek burada Havza Kaymakamı Metin Yılmaz ve Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’den alınan tedbirler hakkında bilgiler aldı.

Samsun Valisi Osman Kaymak daha sonra Havza Vefa Sosyal Hizmetler Birimini ziyaret ederek burada görevli personelden bilgiler aldı.