16 Nisan 2021 Cuma 15:06

Samsun Valisi Zülkif Dağlı, bir dizi toplantı için Havzaya geldi.

Samsun Valisi Dağlı’dan Havza'ya Ziyaret

Samsun Valisi Zülkif Dağlı,  bir dizi toplantı için Havza’ya geldi.

Samsun Valisi Zülkif Dağlı Havza ziyareti kapsamında ilk olarak ilk olarak Havza Kaymakamı Metin Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek bir süre kendisi ile görüştü.

Ziyarette Vali Dağlı’ya Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir eşlik etti.

Samsun Valisi Zülkif Dağlı daha sonra ise Havza Kaymakamlığı toplantı salonunda düzenlenen koronavirüsle mücadele kapsamında yürütülen denetimler, Kovid-19 vaka sayılarındaki artışın sebepleri ve alınan tedbirlerin görüşüldüğü değerlendirme toplantısına katıldı ve Kovit – 19 mücadelesi kapsamında yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Toplantı sonrası Samsun Valisi Zülkif Dağlı, Havza Kaymakamı Metin Yılmaz ve Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ile birlikte İlk Kıvılcım 1919 - ∞ Havza Kadın Üretim Kooperatifini ziyaret ederek buradaki çalışmalar hakkında çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Samsun Valisi Zülkif Dağlı daha sonra Havza Belediyesine geçerek burada Havza Belediyesine geçerek burada  Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’den yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Vali Dağlı ile Havza ziyareti kapsamında son olarak ilçede semaver üretimi yapan üretim tesisini ziyaret ederek semaver üretimi hakkında İşletme Sahibi Azem Sözen’den bilgiler alarak tesisi gezdi.

Ziyaretin sonunda Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Samsun Valisi Zülkif Dağlı’ya üzerinde ismi yazılı olan bıçak hediye etti.