Samsun İl Emniyet Müdürü Özen Havza Belediye Başkanı Özdemir’i Ziyaret Etti

13 Nisan 2023 Perşembe 11:37

Samsun İl Emniyet Müdürü Nihat Özen Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemiri ziyaret ederek bir süre görüştü.

Samsun İl Emniyet Müdürü Özen Havza Belediye Başkanı Özdemir’i Ziyaret Etti

Samsun İl Emniyet Müdürü Nihat Özen Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’i ziyaret ederek bir süre görüştü.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’in makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Özdemir, Samsun İl Emniyet Müdürü Nihat Özen’e Havza ve Havza Belediyesinin yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgiler aktardı.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir “Ziyaretiniz vesilesi ile ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve asayişini korumak için gecesini gündüzüne katan emniyet güçlerimizin bir kez daha polis teşkilatımızın kuruluşunun 178. Yıldönümünü kutlar, tüm emniyet mensuplarınıza görevlerinde başarılar dilerim. Ülkemiz ve milletimiz için canından geçen tüm şehitlerimizi özlem, minnet ve saygı ile yad ederim. Allah yar ve yardımcınız olsun.” Dedi.

Samsun İl Emniyet Müdürü Nihat Özen ise Başkan Özdemir’e misafirperverliğinden ötürü teşekkür etti.

Samsun İl Emniyet Müdürü Özen Havza Belediye Başkanı Özdemir’i Ziyaret EttiSamsun İl Emniyet Müdürü Özen Havza Belediye Başkanı Özdemir’i Ziyaret Etti