Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Dereci’den Havza Belediye Başkan Özdemir’e Ziyaret

4 Haziran 2023 Pazar 16:28

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdür İsmail Feyzullah Dereci ve beraberindekiler Havza inşası devam eden ve yapılacak spor tesisleri ile yürütülen faaliyetleri hakkında görüş alışverişinde bulunmak üzere yerinde görmek ve inceleme yapmak üzere Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemiri makamında ziyaret etti.

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdür İsmail Feyzullah Dereci ve beraberindekiler  Havza inşası devam eden ve yapılacak spor tesisleri ile yürütülen faaliyetleri  hakkında görüş alışverişinde bulunmak üzere yerinde görmek ve inceleme yapmak üzere Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemiri makamında ziyaret etti.

Ziyarette Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve Samsun Gençlik ve Spor İl Müdür İsmail Feyzullah Dereci Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Havza’da inşası yarı olimpik yüzme havuzu, yapımı tamamlanan 4 adet sentetik çim saha ile hayata geçirlmesi planlanan diğer sportif yatırımlar hakkında görüş alışverişinde bulunuldular.

Dereci ilçedeki her türlü spora yönelik yatırımı ve çalışmayı yakından takip ettiğini belirterek Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’e spor faaliyetlerine ve sporculara vermiş olduğu desteklerden ötürü teşekkür etti.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir; “İlçemiz için yapılacak her şeyde işbirliğine açığız. Dün olduğu gibi bugünde spor ve sporculara desteğiz devam edecek. İlçemizdeki mevcut spor alanlarını geliştirmek ve yenilerini kazandırmak adına çalışmalarımıza ara vermeden devam etmekteyiz. Yapmış olduğumuz girişimler neticesinde ilçemize yarı olimpik yüzme havuzu inşaatımız başladı ve hızlı bir şekilde devam ediyor. Ayrıca 4 adet sentetik çim saha kazandırdık. Havzalı halkımız özellikle gençlerimizin spora yönelmesi ve kötü alışkanlıklar ile mücadelede bu tesisler elimiz güçlendirecek.” Dedi.

Ziyarette  Gençlik ve Spor İl Müdür İsmail Feyzullah Dereci’ye Şube Müdürleri, Havza Gençik ve Spor İlçe Müdür Cafer Uzun ile Havza Gençlik Merkezi Müdürü Burak Becer eşlik etti.