19 Nisan 2021 Pazartesi 10:32

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir Havzayı ziyaret ederek Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve inşaatı devam eden 353 araçlık mekanik otopark inşaatında incelemelerde bulundu.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Demir'den Havza Ziyareti

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir Havza’yı ziyaret ederek Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve inşaatı devam eden 353 araçlık mekanik otopark inşaatında incelemelerde bulundu.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Havza Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Kadircan Şenkal ve beraberindekiler ile birlikte Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen otopark inşaatını ziyaret ederek incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında ilgililerden bilgiler aldı.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa bu yatırım Havzalılara verdikleri önemin ve kıymetin göstergesi olduğunu belirtti.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir; “Bu proje ilçedeki park yeri sorununa köklü bir çözüm getirecek; “353 araç kapasiteli otopark hizmet girdiğinde hem ilçe trafiği rahatlayacak hem de park sorunu çözülmüş olacak. İlçemize hayırlı uğurlu olsun. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir ilçemize kazandırdığı bu güzel hizmet için teşekkür ediyorum.” Dedi.