Özdemir ve Kayan’dan Dsi 7. Bölge Müdürü Gökçe’e Ziyaret

22 Mart 2021 Pazartesi 10:42

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve Ak Parti Havza İlçe Başkanımız Kadir Kayan, Devlet Su İşleri (DSİ) 7. Bölge Müdürü Ahmet Ersin Gökçe ziyaret ettiler.

Özdemir ve Kayan’dan Dsi 7. Bölge Müdürü Gökçe’e Ziyaret

DSİ 7. Bölge Müdürü Ahmet Ersin Gökçe'in makamında gerçekleşen ziyarette Gökçe, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve Ak Parti Havza İlçe Başkanımız Kadir Kayan birlikte DSİ 7. Bölge Müdürlüğünün 2021 yılı için yapılan çalışma programı ve bu kapsamda Havza’da yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde ve değerlendirmelerde bulunuldu.

Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir yakın ilgi ve alakalarından dolayı DSİ 7. Bölge Müdürü Ahmet Ersin Gökçe'e teşekkür ederek; “ Yapılan ziyarette DSİ 7. Bölge Müdürlüğünün 2021 çalışma programı kapsamında ilçemizde yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişi ve değerlendirmeler yapma imkânı bulduk. Ayrıca ilçemiz için adına taleplerimizi DSİ 7. Bölge Müdürü Ahmet Ersin Gökçe'e ilettik.”dedi.

Ak Parti Havza İlçe Başkanımız Kadir Kayan ise 2020 yılı içerisinde DSİ 7. Bölge Müdürlüğünce ilçede yürütülen çalışmalardan ötürü Gökçe’e teşekkür ederek; “İnşallah 2021 yılında da ilçemizde DSİ tarafından önemli çalışmalar yapılacak. Yapılan istişareler ile halkımızın hizmetlerden en üst seviyede yararlanmasını hedefimiz.”dedi.