2 Şubat 2022 Çarşamba 16:18

Havzada etkili olan yoğun kar yağışının ardından gece gündüz kar temizleme ve tuzlama çalışmalarına devam eden belediye ekiplerine mahalle muhtarı teşekkür etti.

Muhtardan Havza Belediyesine Teşekkür

Havza’da etkili olan yoğun kar yağışının ardından gece gündüz kar temizleme ve tuzlama çalışmalarına devam eden belediye ekiplerine mahalle muhtarı teşekkür etti.

Havza’da Belediye ekipleri tarafından 1 haftadır aralıksız olarak devam eden kar temizleme ve tuzlama çalışmaları kapsamında Şehit Yarbay Mesut Kuru Caddesinde devam edildi.

Çok sayıda iş makinesinin kullanıldığı çalışmalarda kar temizliğinin ardından yolda tuzlama çalışması yapıldı.

Cadde temizliğini takip eden 25 Mayıs Mahallesi Muhtarı Serdar Çelik çalışmalardan ötürü belediye ekiplerine teşekkür ederek; “İlçemizde son 40 - 50 yılın en yoğun karı yağdı. Belediye ekipleri gece gündüz kar temizliği için çalışıyor. Başta Havza Belediye Başkanımız Sebahattin Özdemir olmak üzere gece gündüz demeden bizler için çalışan tüm belediye personeline teşekkür ediyorum.” Dedi.