MHP Heyetinden Havza Belediye Başkanı Özdemir’e Ziyaret

16 Kasım 2022 Çarşamba 10:46

MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak ve beraberindekiler Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemiri ziyaret etti.

MHP Heyetinden Havza Belediye Başkanı Özdemir’e Ziyaret

MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak ve beraberindekiler Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’i ziyaret etti.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’in makamında gerçekleşen ziyarette MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak, Başkan Özdemir’e yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak saha çalışmalarına tüm hızıyla devam ettiklerini belirterek, Cumhur İttifakı'na katkı sağlamaya ve üzerlerine düşeni yapmaya devam ettiklerini belirtti.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir Karapıçak ve beraberindekiler ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek; “Cumhur İttifakı olarak uyum içerisinde 2023 için çalışmaktayız. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. İttifak bilinci içerisinde halkımıza hizmet etmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Rabbim çalışmalarınızda kolaylıklar versin.” Dedi.

Ziyarette Karapıçak’a MHP İlçe Başkanı Ferhat Gültekin, Havza Belediyesi Meclis Üyesi Ahmet Altınkaynak ve İl yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.