9 Nisan 2020 Perşembe 10:11

Çinde ortaya çıkan ve daha sonra dünyanın birçok ülkesine yayılan korona virüsü (Kovid-19) hastalığının bulaşma riskine karşı alınan tedbirler kapsamında Havza Belediyesi tarafından mahallelerde dezenfeksiyon çalışması devam ediyor.

Mahallerde Dezenfeksiyon Çalışmaları Devam Ediyor

Havza Belediyesi tarafından mahallelerde başlatılan sokak dezenfeksiyon çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Temizlik İşleri Müdürü Zeki Kurt’un koordinesinde devam eden ve gece yapılan çalışmalara kapsamında 25 Mayıs ve 19 Mayıs Mahallelerinde Havza Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı dezenfeksiyon ekibi tarafından sokak sokak çalışma gerçekleştirildi.

25 Mayıs Mahallesi Muhtarı Sedae Çelik yapılan çalışmalardan memnun olduklarını belirterek; “Mahalle sakinlerimiz Belediye Başkanımıza Sayın Sebahattin Özdemir ve tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum. Belediyemiz bu kadar özverili bir çalışma yürütürken halkımızın da kendi tedbirlerini almaları ve tüm çalışanlara bu şekilde destek olmaları işleri kolaylaştıracaktır.”  dedi.