12 Nisan 2020 Pazar 10:18

Çinde ortaya çıkan ve daha sonra dünyanın birçok ülkesine yayılan korona virüsü (Kovid-19) hastalığının bulaşma riskine karşı alınan tedbirler kapsamında Havza Belediyesi tarafından mahallelerde dezenfeksiyon çalışması devam ediyor.

Karşıyaka Mahallesinde Dezenfeksiyon Çalışmaları

Temizlik İşleri Müdürü Zeki Kurt’un koordinesinde devam eden ve gece yapılan çalışmalara kapsamında Karşıyaka Mahallesinde Havza Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı dezenfeksiyon ekibi tarafından sokak sokak çalışma gerçekleştirildi.

Çalışmalardan ötürü Karşıyaka Mahallesi Muhtarı Sevil Çelik  Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve tüm çalışanlarına teşekkür ederek; “ Mahalle sakinlerimiz sokağa çıkma yasağı konusunda oldukça duyarlı. Herkese teşekkür ediyorum. Mahallemizde kimsenin mağdur olmaması için muhtarlık olarak bizde halkımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bir kez daha yürütülen özverili çalışmalardan ötürü Sayın Belediye Başkanımız ve çalışanlarına teşekkür ediyorum.” Dedi.

Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise yapmış olduğu açıklamada sokağa çıkma yasağı süresince çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirterek; “Belediye olarak bizler üzerimize düşen ne varsa yapmaktayız. Özellikle halkımızın temel tüketim maddesi olan ekmek üretiminin devamını sağlamak için fırın işletmelerimiz ile istişare halindeyiz.  Yine Temizlik işlerimiz ve Zabıta Müdürlüğümüz çalışmalarına ve denetimlerine aralıksız devam etmekte. Halkımız evde kalsın, halkımız evde kaldığı sürece bu ileten en kısa sürede kurtulacağız. Biz halkımız için 24 saat çalışıyoruz” dedi.