21 Ağustos 2020 Cuma 16:38

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Havzada hayata geçirilecek olan projeleri yerinde inceleyerek bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Karaaslan Projeleri İnceledi

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Havza’da hayata geçirilecek olan projeleri yerinde inceleyerek bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, ilk olarak Hacı Osman Deresinde devam eden temizlik çalışmalarını inceledi daha sonra ilçede esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan ve Havza Belediye Başkanı Sebhattin Özdemir ile beraberindekiler  Ak Parti İlçe binasını ziyaret ederek burada partililer ile bir araya geldi. Burada Ak Parti Havza İlçe Başkanı Kadir kayan kendisine Atatürk Evi maketi hediye etti.

Karaaslan ilçede son olarak Havza Belediyesi tarafından mesire alanı olarak  projelendirilen  Kılavuz Ormanında incelemede bulundu. Burada proje hakkında Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve Ak Parti Havza İlçe Başkanı Kadir Kayan’dan bilgiler aldı.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir Kılavuz Ormanının Havza için önemli olduğunu ve hayata geçecek proje ile buranın muhafaza altına alınacağını belirterek; “Burası ilçe merkezinde olması nedeni ile halkımızın sıklıkla kullandığı bir alan. Burayı halkımıza daha güzel bir şekilde faydalanacağı bir dinlenme ve mesire alına çevirmek için projelerimiz hazır.” Dedi.

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan “Havzanın şehir merkezini ilgilendiren çok önemli bir takım meseleleri yerinde gördük. Yol haritamızı belirledik. Bundan sonra hızla hayata geçireceğiz projeleri Havzanın merkezinde takip ettik.  Bir yandan halkımız ile bir araya geldik, esnaf ziyareti yaptık. Uzun zamandır bir araya gelemediğimiz, pandemi dönemi nedeni ile ara verdiğimiz saha ziyaretlerimiz artık maske, mesafe ve temizlik önlemleri ile devam ettiriyoruz. Bu dönemde maskeler nedeni ile sadece göz gözede olsa da en azından halkımız ile bir arada olmak çok güzeldi.”dedi.