4 Mayıs 2020 Pazartesi 10:25

Çinde ortaya çıkan ve daha sonra dünyanın birçok ülkesine yayılan korona virüsü (Kovid-19) hastalığının bulaşma riskine karşı alınan tedbirler kapsamında Havza Belediyesi tarafından mahallelerde dezenfeksiyon çalışması devam ediyor.

İnönü Bulvarı ve İnönü Mahallesinde Dezenfeksiyon Çalışmaları

Temizlik İşleri Müdürü Zeki Kurt’un koordinesinde devam eden ve gece yapılan çalışmalara kapsamında İnönü Bulvarı ve İnönü Mahallesinde Havza Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı dezenfeksiyon ekibi tarafından sokak sokak çalışma gerçekleştirildi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, ilçe genelinde devam eden dezenfekte çalışmalarına devam edildiğini belirterek; “Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz dezenfekte çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu mücadelede özverili çalışmalarından ötürü sahada çalışan mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Birlikte başaracağız, birlikte güçlüyüz. Yapılan çalışmaların ve alınan tedbirlerin olumlu sonuçlarını görmeye başladık.” Dedi.