21 Nisan 2020 Salı 14:58

Bir vatandaş Havza Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personeline tatlı hediye ettiği tatlılar ile teşekkür etti.

Havza’da Temizlik Çalışanlarına Tatlılı Teşekkür

Bir vatandaş Havza Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personeline hediye ettiği tatlılar ile teşekkür etti.

Havza’da bir kişi Havza Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünü arayarak çalışan temizlik işleri çalışanlarına tatlı ikram etmek istediğini belirtti.

Tatlılar Temizlik İşleri Müdürü Zeki Kurt  tarafından  ismini vermek istemeyen vatandaşın teşekkürleri ile Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanlarına dağıtıldı.

Havza Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Zeki Kurt “Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğü personeline yapmış oldukları çalışmaları takdir eden bir vatandaşımız tarafından tatlı ikram edildi. Kendisine Belediyemiz ve personelimiz adına çok teşekkür ediyoruz.