Havza’da Taksi Durakları ve Ticari Taksiler Dezenfekte Edilecek

14 Mayıs 2020 Perşembe 13:30

İçişleri Bakanlığının yayınladığı hijyen tedbirleri kapsamında taksi durakları ve taksilerin dezenfekte edilmesi ile ilgili olarak Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir başkanlığında bir istişare toplantısı düzenlendi.

Havza’da Taksi Durakları ve Ticari Taksiler Dezenfekte Edilecek

İçişleri Bakanlığının yayınladığı hijyen tedbirleri kapsamında  taksi durakları ve taksilerin dezenfekte edilmesi ile ilgili olarak Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir başkanlığında bir istişare toplantısı düzenlendi.

Havza Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ertuğrul Pekpolat ve Havza Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Zeki Kurt’un katıldığı toplantıda İçişleri Bakanlığının yayınladığı tedbirler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantıda taksi durak ve ticari taksilerin dezenfeksiyon takvimi karara bağlandı.  Ayrıca Samsun Havza arası yolcu taşımacılığı yapan araçlarında dezenfekte edilmesine karar verildi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise yapılan toplantı sonrası belirlenen takvim doğrultusunda taksi ve taksi duraklarının dezenfeksiyonunun yapılacağını belirterek; “Bu konuda oldukça deneyimli bir ekibimiz var. İnşallah bundan sonraki süreçte tüm taksilerimiz ve durakları periyodik olarak tarafımızdan dezenfekte edilecek. Halkımızın sağlığını korumak adına taksici esnafımızın genelgede belirtilen kural ve alınan tedbirlere uymaları çok önemli. ”dedi.