1 Mayıs 2020 Cuma 16:09

Havza Belediyesi zabıta ekipleri tarafından 3 günlük sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında ilk günü açık olan marketlerde ve fırınlarda denetim yapıldı.

Havza’da Kısıtlamanın İlk Günü

Yapılan denetimlerde zabıtalar tarafından fahiş fiyat, sosyal mesafe, maske takma zorunluluğu, ekmek satışlarında eldiven takılması, kısıtlama boyunca fırınlardan satış yapılmaması konularında uyarılarda bulunuldu.

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ilçede kısıtlamanın ilk günü halkın genel olarak kurallara riayet ettiğini belirterek, “Bizler her zaman görevimizin başındayız. Önceliğimiz halkımızın sağlığı ve kısıtlama kurallarının yerine getirilmesi. Gerek zabıta gerekse temizlik işleri müdürlüğümüz sahada çalışmalarına ara vermeden devam edilmekte.” dedi.