17 Aralık 2020 Perşembe 16:13

Havza Belediyesi ve Havza İlçe Müftülüğü işbirliği ile ilçe merkezinde camilerde koronavirüse karşı dezenfeksiyon çalışması başlattı.

Havza’da Camilerde Dezenfeksiyon Çalışması Yapıldı

Temizlik İşleri Müdürü Zeki Kurt’un koordinesinde sürdürülen kapsamında 25 camide dezenfekte çalışması yapıldı.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir “ Bizler görevimizin başındayız. Havza Belediyesi olarak koronavirüse karşı çalışmalarımızı titizlikle yürütülmekte. Bu anlamda Belediye olarak özellikle ilçemizdeki toplu yaşam alanlarında dezenfektan çalışmaları kapsamında, tüm ibadethaneler virüse karşı tedbir amaçlı temizlik yaptık. Halkımızdan ricamız, maske, mesafe, temizlik kurallarına dikkat etmeleri ve alınan tedbir kararlarına uymaları. Bu süreçte fedakarca çalışan tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum ” dedi.