30 Nisan 2022 Cumartesi 12:54

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Ramazan Bayramı dolayısıyla gerekli tedbir alındığını bildirdi. Özdemir; Havza Belediyesi olarak halkımızın huzur içerisinde geçirmesi için gerekli tüm tedbirleri aldık. Dedi.

Havza’da Bayram Tedbirleri Alındı

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Ramazan Bayramı dolayısıyla gerekli tedbir alındığını bildirdi. Özdemir; “Havza Belediyesi olarak halkımızın huzur içerisinde geçirmesi için gerekli tüm tedbirleri aldık.” Dedi.

Havza’da bayram hazırlıkları kapsamında Havza Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü ile Park ve Bahçeleri ekipleri ana arterler, caddeler, şehitlikler, refüjler, park ve bahçelerde ot biçme, yıkama ve temizlik çalışması yaptı.

Ayrıca Havza Belediyesinde halkın rahat bir bayram geçirebilmesi için bayram öncesi ve sonrası için Zabıta ve Temizlik İşleri Müdürlükleri başta olmak üzere ilgili birimlerde gerekli görevlendirmeler yapıldı.

Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından ana caddelerde yıkama yapılırken, park bahçe şefliğince şehitlikler ile park ve bahçelerde genel bakımlar yapıldı.

Havza Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler ise ilçede bayram şekeri satışı yapan işyerlerinde ve tezgahlarında denetimler yapıldı.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir gerekli personelin bayram boyu görevlerinin başında olacağını belirterek; “Halkımızın evde rahat bir bayram geçirmesi için çalışmaktayız. Tüm birimlerimiz bayram boyunca görevinin başında olacak. Öncelikli hedefimiz halkımızın rahat bir bayram geçirmesini sağlamak. Bunun için elimizden geleni yapacağız.”dedi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir; “Hazırlıklar kapsamında ilçe geneli, parklar, bahçeler, ilçe mezarlığı ile şehitliklerin temizlendi ve zabıta ekiplerince denetimlerin artırıldı. Son günlerini yaşadığımız mübarek Ramazan ayının üzüntüsünü yaşarken yeni bir bayrama kavuşmanın da buruk sevinci var içimizde. Pandemi sonrası yaşayacağımız bu bayram doyasıya bayramı yaşayacağız. Havzalı hemşerilerimin ve tüm ülkemizin Ramazan Bayramını kutlarım.”dedi.