25 Mayıs 2021 Salı 12:31

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının Havzaya gelişinin 102. Yıl dönümü kutlamaları düzenlenen tören ile başladı.

Havza’da 102. Yıl Coşkusu

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının Havza’ya gelişinin 102. Yıl dönümü kutlamaları düzenlenen tören ile başladı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının Havza’ya gelişinin 102. Yıl kutlamaları kapsamında İlk Kıvılcım Şehitler Parkı'nda çelenk sunma programı düzenlendi.

Programda İlk Kıvılcım Şehitler Parkı Şehitler Anıtına Havza Kaymakamlığı, Havza Garnizon Komutanlığı ve Havza Belediyesi çelenkleri Havza Kaymakamı Metin Yılmaz, Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Bahadır Çay ve Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir sunuldu.

Çelenk koyma törenine, Havza Kaymakamı Metin Yılmaz, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Bahadır Çay, siyasi parti temsilcileri, protokol üyeleri ile vatandaşlar katıldı.