Haberler

Havza Osb Yönetimi Romanya Heyeti ile Buluştu

21 Mayıs 2021 Cuma 10:11

İş bağlantıları kurmak, yatırım imkanlarını değerlendirmek üzere Samsunda bulunan ve Romanyalı iş insanlarından oluşan heyet Havza Organize Sanayi Bölgesi Yönetim kurulu ile bir araya geldi.

Havza Osb Yönetimi Romanya Heyeti ile Buluştu

İş bağlantıları kurmak, yatırım imkanlarını değerlendirmek üzere Samsun'da bulunan ve Romanya’lı iş insanlarından oluşan heyet Havza Organize Sanayi Bölgesi Yönetim kurulu ile bir araya geldi.

Samsun Valiliğinde Samsun Valisi ve Havza OSB Yönetim Kurulu Başkanı Zülkif Dağlı başkanlığında düzenlenen toplantıda bir araya gelen Romanya Heyeti ve Havza OSB Yönetim Kurulu üyeleri Havza OSB’de faaliyet gösteren firmalar ile yapılabilecek iş bağlantıları ile Havza OSB’deki yatırım imkanları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantı sonrası Romanya’lı iş insanlarından oluşan heyet Havza OSB’de incelemelerde bulundu.

Toplantı ile ilgili olarak bir açıklama yapan Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir; “Samsun Valimiz Sayın Zülkif DAĞLI başkanlığında toplanan Havza Organize Sanayi Bölgesi Yönetimi olarak Romanya'dan gelen heyetle bir araya geldik. İlçemizde faaliyet gösteren firmalarla iş bağlantıları ve Havza OSB'nin yatırım imkanlarının ele alındığı verimli bir toplantı oldu. Kısa zamanda faaliyete geçen firmalarımız ihracatta da öncü olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Havza'mıza ve Samsun'umuza Hayırlı olsun.”dedi.

Toplantıya Havza OSB yönetim kurulu üyeleri Havza Kaymakamı Metin Yılmaz, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Havza TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Acar ve Romanya Heyeti katıldılar.

Havza Osb Yönetimi Romanya Heyeti ile Buluştu