Haberler

Havza Osb Yatırımcıları ile Bir Araya Geldiler

26 Mayıs 2022 Perşembe 11:40

Havza OSBde gerçekleştirilen temel atma programa sonrası OSBde yatırım yapan ve temel atan yatırımcı iş insanları Havza Belediyesini ziyaret ettiler.

Havza Osb Yatırımcıları ile Bir Araya Geldiler

Havza OSB’de gerçekleştirilen temel atma programa sonrası OSB’de yatırım yapan ve temel atan yatırımcı iş insanları Havza Belediyesini ziyaret ettiler.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’in makamında gerçekleşen ziyarette Uğur Balkuv Triko, Lacivert Aksesuar, Trend Mühendislik, Dinçer  Sıcak Dövme, Ay Ba Tekstil, Blackse Aqua, Vaat Süt, Blokhan  Ahşap, Öztaş Vending, Akademi Tıbbı  Aletler firmalarının sahipleri iş insanları ve yetkilileri Havza Kaymakamı Cengiz Nayman, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ile Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkan Acar ile bir araya geldiler.

Ziyarette Havza Kaymakamı Cengiz Nayman, Havza Belediye Başkanı  Sebahattin Özdemir, Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkan Acar ile iş insanları istişarelerde bulunarak Havza OSB’de yapılan yatırımlar, Havza OSB’nin gelişmesi için yapılacaklar, Havza OSB’de kurulan mesleki eğitim merkezinin OSB’ye katkıları ve Havza OSB’nin genişleme çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Ziyarette Havza Kaymakamı  Cengiz  Nayman  Havza OSB’de tören ile temelleri atılan yatırımlar için yatırımcı iş insanlarına teşekkür ederek; “Havza OSB’de gücümüze güç kattınız. İnşallah bu yatırımların tamamlanması ile Havza artık kabuğunu kırmış ve daha güçlü bir Havza olacak. Bizlere güvenerek yatırım için Havza OSB’yi tercih eden tüm yatırımcılarımıza bir kez daha teşekkür ederim.” Dedi.

Havza Belediye Başkanı  Sebahattin  Özdemir ise yapılan her  yatırımın , atılan her temelin istihdam demek olduğunu belirterek; “İnşallah bu firmalarımız üretime başladığında yaklaşık bin kişi iş sahibi olacak. Bunun anlamı şu ilçemizde işsizlik nedeni ile göç olmayacak. Genişleme çalışmalarımız tamamlandığında  Havza OSB binlerce kişinin ekmek kapısı ve Karadeniz’in en büyük organize sanayi bölgesi olacak. Bu da değerli  iş insanlarımızın sayesinde. Sizlere Havza’lı hemşerilerim adına teşekkür ederim.” Dedi.

Havza TSO Başkanı Erkan Acar’da amaçlarının Havza OSB’yi Karadeniz’in en büyük organize sanayi bölgesi yapmak olduğunu belirterek; “Bizler Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız ile birlikte her zaman sizlere destek olmak için çalışıyor ve çalışmaya devam edeceğiz.” Dedi.

Uğur Balkuv Triko Sahibi İş İnsanı Uğur Balkuv ise sanayiciler adına yatırım kararı almanın ciddi bir süreç olduğunu belirterek; “Havza’da Havza Kaymakamı, Havza Belediye Başkanı ve Havza TSO Başkanı bu üç silahşör olduğu sürece yatırımcıların işi kolay. Bizleri Havza OSB’de yatırım yapmak için cesaretlendirerek her zaman destek ve yardımcı oldular. Kendilerine teşekkür ediyorum. Ayrıca Havza OSB’de ki ağaç yok iken yatırım yapmaya cesaret eden ve Havza OSB’nin değerine değer katan değerli iş insanlarımıza da bizim için açtıkları yol için teşekkür ediyorum” Dedi.

Konuşmaların ardından Uğur Balkuv Triko Sahibi İş İnsanı Uğur Balkuv ile yatırımcı iş insanlarına Havza Kaymakamı Cengiz  Nayman, Havza Belediye Başkanı  Sebahattin  Özdemir, Havza Ticaret ve Sanayi Odası  Başkanı Erkan Acar  tarafından plaket takdim edildi.

Havza Osb Yatırımcıları ile Bir Araya Geldiler
Havza Osb Yatırımcıları ile Bir Araya Geldiler
Havza Osb Yatırımcıları ile Bir Araya Geldiler
Havza Osb Yatırımcıları ile Bir Araya Geldiler
Havza Osb Yatırımcıları ile Bir Araya Geldiler