Haberler

Havza İçin Ankara’ya Gittiler

17 Kasım 2022 Perşembe 16:46

Havza Kaymakamı Cengiz Nayman, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan Havzada yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar ile ilgili görüşmeler yapmak üzere Ankarada bir dizi ziyaret gerçekleştirdiler.

Havza İçin Ankara’ya Gittiler

Havza Kaymakamı Cengiz Nayman, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan Havza’da yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar ile ilgili görüşmeler yapmak üzere Ankara’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdiler.

Havza Kaymakamı Cengiz Nayman, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan’da oluşan heyet ilk olarak Gençlik ve Spor Bakanlığı Rehberlik ve Denetim Başkanı Hasan Davulcu’yu makamında ziyaret ederek burada inşasına başlanan Havza Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, kırsal mahallelerde yapımı tamamlanan sentetik çim sahalar ve ilçede spor altyapısını güçlendirmek için yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Heyet daha sonra Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Prof. Dr. Lütfi Akca’yı makamında ziyaret ederek burada DSİ tarafından ilçemizde yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.

Havza Kaymakamı Cengiz Nayman, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan’da oluşan heyet ziyaretler kapsamında son olarak Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) İşletmesi Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Pezük’ü ziyaret ederek  Havza OSB yükleme rampası ile yapılabilecek çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Ziyaretler ile ilgili olarak bir açıklama yapan Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ziyaretleri Havza için olumlu geçtiğini belirterek; “İlçemizde değer katacak ve ekonomisinden yaşam kalitesine birçok olguyu olumlu yönde etkileyecek çalışmalarımız ile ilgili olarak bir dizi ziyaret ederek görüşmeler gerçekleştirdik.  Nazik kabullerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanlığı Rehberlik ve Denetim Başkanı Sayın Hasan Davulcu, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Prof. Dr. Lütfi Akca ile TCDD İşletmesi Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Pezük’e teşekkür ederim.”dedi.

Havza İçin Ankara’ya Gittiler
Havza İçin Ankara’ya Gittiler
Havza İçin Ankara’ya Gittiler
Havza İçin Ankara’ya Gittiler