25 Ekim 2021 Pazartesi 11:58

Süper Amatör Liginde mücadele eden Havza Belediyespor lig hazırlıkları kapsamında hazırlık maçı oynadı. Havza Belediyespor oynanan maçta rakibini farklı yenerek lig için hazır olduğu sinyalini verdi.

Havza Belediyespor Hazırlık Maçında Fark Attı

Havza Şehir Stadında oynanan hazırlık maçında Havza Belediyespor rakibi olan Çorum Gençlik Mimar Sinan Spor Kulübünü 6 – 0 yendi.

Hazırlık maçını Havza Kaymakamı Cengiz Nayman, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Havza Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cafer Uzun, Havza Belediyespor Başkanı Aziz Pekşen ve sporseverler izledi.

Havza Kaymakamı Cengiz Nayman Havza Belediyespor’un bir üst lige çıkması için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek başarılar diledi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise Havza Belediyespor’un Havzanın önemli bir değeri olduğunu belirterek; “Havza Belediyesi olarak her zaman Havza Belediyespor’un yanındayız. Takımızı inşallah daha iyi yerlerde göreceğiz.” Dedi.